Меню
БЮЛЕТИН

LED модули и светодиодно осветление за реклама и мебели

ArtLed.bg предлага професионални LED модули и специализирано светодиодно осветление за производителите на светлинна реклама, мебелната индустрия и декоративно осветление.

ArtLed.bg е част от Арт Електроник ООД, компания с над десетгодишен опит в производтвото на светодиодна светлинна реклама, обемни букви и LED осветление. За нас качеството на LED осветителите и адекватно подбраните им технически параметри са изключително важна част за успешния краен продукт. Това налага следване на динамиката на пазара и непрекъснато проучвание , анализи и практика с продукти на водещи производители в областта на LED производство.

От началото на 2013г. Арт Електроник ООД е ексклузивен представител за България на продуктите на AMC System-Полша.

AMC System е сред водещите европейски компании, специализирана в дистрибуцията, производство и търговия на светодиодно осветление и материали насочени изключително към рекламната индустрия. Сред партньорите на АMC System са General Electric, Samsung Electronics, LG Innotek и др.

Професионалнaта ни оценка за LED продуктите на AMC System е много висока, базирана е на технически характеристики и практиката с цялата предлагана гама. Препоръчваме ги като едно от най-качествените решения за осветяване на обемни букви и знаци, рекламни кутии и декоративно осветление. Продуктите на AMC System са основна част от производството на Арт Електроник ООД и предпочитани сред нашите клиенти.

Със създаването на ArtLed.bg имаме за цел да улесним производителите на светлинна реклама, предлагайки не само професионална серия, качествени, светодиодни модули, но и пълна техническа консултация във връзка с използването им.

За нуждите на Вашия проект може да направим избор на подходящия модел и количество LED модули, конфигуриране, изчисления на консумирана мощност и ел.енергия, избор на захранващи блокове, схема на свързване и остойностяване.

Всички продукти на AMC System отговарят на Европейските директиви за качество и безопасност и са придружени със съответните сертификати. Описаните гаранции са гарантирани от производителя. Арт Електроник ООД поема пълен гаранционен и следгаранционен сервиз и обслужване за предлаганите продукти.

Ако желаете да станете дистрибутор на продуктите на ArtLED.bg, моля свържете се с нас.
Сертификат за съответствие на светодиодни модули AMC съгласно изискванията на Европейските директиви

Сертификат за безопасност на изделието съгласно изискванията на Европейските директиви

Сертифакт на Арт Електроник ООД за ексклузивна дистрибуция на продуктите на AMC System за територията на Република България

За да получавате актуална информация за новите ни продукти и промоционални оферти, моля регистрирайте се!